Translate

maanantai 27. maaliskuuta 2017

'Yksi on laulu ylitse muiden....'


Tässä postauksessa ei puhuta lauluista ollenkaan. Se on vain aasinsiltana siihen, että sinnikkäästi olen yritellyt yhtä tai kahta asiaa.

Valokuvaus, se on aiheena, nimenomaan oma kuvausharrastukseni. Olen sillä alalla todellinen diletantti sekä taidoilta että välineiltä. Pienellä pokkarilla räpsin kuvia, tulee mitä sattuu.

Monesti kun sitten tietokoneeseen kuvat lataa, suurin osa menee roskakoriin heti. Silmä näkee enemmän kuin kamera, aistit lisäävät vaikutelmaa; niitä ei saa vangituksi.

"Osta kunnon kamera", näin kuulen silloin tällöin opastettavan. No, en kuitenkaan jaksaisi lukea käyttöohjeita....Eikö välttäne entinen väline.

Niin, ne yksi tai kaksi pään-nousemaa? Haluaisin saada kuvatuksi kimalluksen keväthangella ja talven siniset varjot maastossa.




Kimalteen tavoittelua...ja sitten "varjoja vain":


Pakkasen kuviointia





Talvisen metsän värit

Pilven varjo jäällä

6 kommenttia:

  1. Hei !

    Todella upeita kuvia - tunnelmia, kimallus on paikallaan ja värit kohdallaan . . . hienoja, hienoja otoksia

    jos on noin "huono kamera" älä osta uutta vaan "räpsi" menemään ! ! !
    Kyllä noista kuvista laulujakin saisi ...

    terveisin S

    VastaaPoista
  2. No kiitoksia! Mut tosiaan, joka talvi tulee sama vimma kimalluksen ja sinisten varjojen perään. Kesällä on taas uudet pään-nousemat. Hieno kevätsää Hailuodossa tänään!
    Riitta

    VastaaPoista
  3. Ja pienen linnun olet saanut kuvaasi lumisessa puussa.

    VastaaPoista
  4. Sinulla on taito nähdä kauneutta missä ikinä liikutkin. Minun mielestäni ainakin on ihan sama millä kameralla kuvia otat, kun lopputulos on näin kaunista katseltavaa :)

    VastaaPoista
  5. Poika opiskelee viestintää. Sanoi, että järjestelmäkameralla otetun kuvan erottaa heti pikku pokkarilla otetusta....Minä en kulläkään erota.
    Kiitos kannustuksesta, Ansku!

    VastaaPoista